vineri, 1 ianuarie 2010

Cat va mai dura criza?


A inceput un nou an.... In plina criza economica, am ajuns sa ne gandim cu teama la ziua de maine. Preturile vor creste, utilitatzile la fel, somajul va creste la randul lui iar salariile vor ramane in general la fel. La nivel politic criza se pare ca nu a trecut, suntem inca intr-o stare latenta. Asteptam o politica economico-financiara care sa ajute populatzia sa treaca peste aceasta criza. In ultima perioada, totul a mers pe dos, cat va mai dura criza si ce consecintze va mai avea pentru romani?

2 comentarii:

  1. Criza va mai dura, din pacate, in Romania inca 2-3 ani.
    De ce?
    Din cauza clasei politice, care in anul 2009, aproape ca a fost impotriva intereselor nationale, nicio masura anticriza nefiind luata, doar mizerii politice. Din pacate, aceasta situatie va mai continua.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multi manageri de companii estimeaza cresteri in 2010, deci sunt sperante ca Romania va iesi din recesiune in acest an. Sigur ca asta nu are legatura in niciun fel cu masurile luate la nivel politic. De la niste statistici financiare si pana la realitatea adevarata este cale lunga, astfel poate ca PIB-ul va inregistra crestere in 2010 dar pana cand oamenii vor simti cu adevarat ca a trecut criza, anul 2011 va veni.
    Oricum, trebuie mai mult optimism din partea oamenilor, lasati clasa politica...important este ce se intampla in economia reala.

    RăspundețiȘtergere